Mens en Bewegen

Welkom op de website van Verhoeven| Mens en Bewegen, begeleiding van mensen in ontwikkeling. Voor jou.. mens, vriend(in), partner, collega, (internationaal) student, werknemer/gever, kind of ouder van …

Wil je herontdekken waar je (levens)kracht zit, je hart en kwaliteiten liggen? Wil je meer (in)zicht krijgen in hoe je het doet en hoe je het anders zou willen? Wil je jezelf de ruimte geven om meer te bewegen in de richting die bij je past ? Heb je vragen over jouw relatie met jezelf en/of (dierbare) anderen? Zijn er (nare) ervaringen waar je ‘iets’ mee wilt?Durf je stil te staan bij je emoties, oude denk- en gedragspatronen en de ervaringen die van invloed zijn, of zijn geweest, op wie je nu bent ? Kun je eerlijke vragen, gesprekken, oefeningen experimenten en handvatten gebruiken om het grotere plaatje te zien of juist dieper te duiken?

Je bent van harte welkom! Mijn ambitie is om samen met jou te onderzoeken hoe je weer meer in je kracht komt te staan en ruimte kunt creëren voor persoonlijke groei en ontwikkeling in relatie tot jezelf de mensen die je dierbaar zijn, je studie, werk en (andere) verlangens en doelen die voor jou belangrijk zijn. In de begeleiding werk ik met wat er is, afgestemd op jou en wat bij jou past. Gesprekken die er toe doen met ervaringen- en lichaamsgericht oefeningen, creatieve opdrachten, intuïtie en wetenschappelijke/theoretische kennis en inzichten.