Opstellingen

Toe aan verandering?

Loop je vast in je studie, werk, relaties? Worstel je met ziekte/ongemak (geestelijk, lichamelijk) of met hoe je verder wilt in je leven? Wil je onderzoeken hoe je weer in beweging komt? Wil je door middel van opstellingen meer zicht krijgen op je verlangen en dat wat je te doen staat om hier een volgende stap in te zetten? Merk je in de organisatie of het team waarin je werkt dat het niet stroomt? Ben je benieuwd naar wat een opstelling voor jou en jouw vraag kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over de mogelijkheden voor een individueel (systeemgerichte) coachingstraject met opstellingen en/of  opstelling (workshop) met representanten.

Opstellingen: Dat wat je ergens wel weet maar nog niet (zo) bewust hebt kan zichtbaar worden via een (systeem) opstelling. Het zichtbaar en bewust krijgen van de verst(r)ikkende patronen binnen je familiesysteem, relaties met anderen of de organisatie waar je werkt maakt helder hoe de patronen zijn, de plek die je inneemt. Het schept ruimte om je eigen aandeel onder ogen te zien en biedt vervolgens inzicht en vrijheid om het anders te gaan doen..meer te doen wat bij jou past en de weg die jij te gaan hebt.

De systemische opleidingen bij Bert Hellinger Instituut, Interakt en Phoenixopleidingen voelde voor mij als thuiskomen. Naast alle (neuro)psychologische en CGT theorieën en interventies die ik in eerdere opleidingen heb eigengemaakt, voelt deze werkwijze en manier van kijken/ervaren zo vertrouwd en kloppend.

Het werkelijk ervaren en het ook ‘lichaamsgericht’ begrijpen van dynamieken in families en organisaties, vat krijgen ‘op dat wat wel aangevoeld maar niet uitgesproken wordt’ is een verrijking in hoe je naar jezelf kijkt en dat wat je tegenkomt in contact met de ander. De kennis en met name ook ervaring is behulpzaam in ‘hoe je het doet’ in werk, relatie en het leven.