Coaching

Coaching… samen optrekken om te ontdekken waar de ruimte te vinden is voor beweging en groei, voor jezelf en in relatie met de ander, in je werk en leven. Onderzoeken en reflecteren op hoe jij het nu doet, hoe jij je beweegt in het contact met de ander, hoe jij het geleerd hebt, je kwaliteiten, hoe jij het zou willen, jouw obstakels en wat je hierbij kan helpen. En dan gewoon doen, opnieuw in beweging komen, de doelen nastreven die voor jou wezenlijk zijn, op jouw manier, … met vallen en weer opstaan…je eigen weg bewandelen.

Het vertrekpunt van de begeleiding is ‘contact en contract’. Open, transparent en respectvol samenwerken aan dat wat relevant is voor jou in je persoonlijke ontwikkeling. Je vraag en de betekenis ervan onderzoeken zoals die er op dit moment is in relatie tot ‘de gewenste situatie’ en de ‘vertrouwde patronen’ die er zijn.

In contact word je uitgenodigd om stil te staan bij je ervaringen, bij de betekenis ervan voor jou in je leven en in alles wat dit je heeft opgeleverd. Dit vraagt om lef en geeft je inzicht in je kracht en drijfveren. Het onderzoeken wat wezenlijk voor je is, hoe je het doet en al lang gedaan hebt, hoe je het (anders) zou willen. En wat helpt om weer ruimte te maken voor de beweging die jij wilt maken.

De begeleiding is vraaggericht en ervaringsgericht. Als coach ben ik toegankelijk, direct en hou ik je een spiegel voor.

Door samenwerking van jouw kennis en ervaringen en die van mij opgedaan in werk, opleidingen en leven, ontdekken we nieuwe inzichten en mogelijkheden en zetten we stappen in de richting die jij wilt gaan.