Relaties

Toe aan verandering?

Jouw verlangen als vertrekpunt. Samen je vraag en de betekenis ervan onderzoeken zoals die er op dit moment is, over jou en jezelf, je relatie(s) met belangrijke anderen, studie, werk, tegenslagen, ziekte, leven en dood.

Het vertrekpunt van de begeleiding is op een open, transparante, eerlijke en respectvolle wijze samenwerken aan de vraag die nu relevant is voor jou in, in deze levensfase en in deze omstandigheden. Persoonlijke groei door, hoe pijnlijk en onverwacht ook,  aan te kijken, te onderzoeken en aan te gaan wat zich nu aandient in welke vorm dan ook.

Ik ga er vanuit dat alles er al is, jij de kennis en ervaring hebt om te doen of laten wat nodig is. Dit samen opdiepen, onderzoeken en verder vorm geven…en geen vraag is (te) gek.

Als persoon en professional ben ik toegankelijk, eerlijk en hou ik je een spiegel voor. Ik nodig je uit om stil te staan bij je overtuigingen en ervaringen, bij de betekenis ervan voor jou in je leven in wat het je heeft opgeleverd. Het onderzoeken van wat wezenlijk voor je is, hoe je het doet en vooral ook hoe je het (anders) zou willen helpt om weer ruimte te maken voor de beweging en richting die jij wilt maken.